Kamagra zselé potencianövelő, Kamagra Zselé, Gel, Jelly

Kamagra zselé potencianövelő, Kamagra Zselé, Gel, JellyKamagra zselé, másik nevén Kamagra Oral Jelly 100mg az egyik legnépszerűbb termék lett intenzív hatásának, gyors 15 perces felszívódásának és olcsó árának köszönhetően. Online patikánkban patikai minőségben Ajanta hologrammal lezárt dobozban kínáljuk Önnek Kamagra zselé potencianövelőt Európában a legolcsóbb árakon! Kérjük feltétlen olvassa el a hamisítványokra vonatkozó leírásunkat saját érdekében lejjebb az oldalon!
KiszerelésDarabárÁrVásárlás
3 db1.330 Ft3.990 Ft 
7 db700 Ft4.900 Ft 
14 db700 Ft9.800 Ft 
21 db681 Ft14.300 Ft 
28 db654 Ft18.300 Ft 
35 db626 Ft21.900 Ft 
70 db621 Ft43.500 Ft 
100 db700 Ft69.990 Ft 
200 db550 Ft110.000 Ft 

Kamagra zselé potencianövelő, Kamagra Gel, Kamagra Jelly

Kamagra zselé eladó akár 550Ft/tasak áron több doboz esetén. Kamagra zselé rendelés 1 napos diszkrét szállítással, hivatalos online gyógyszertárunkból visszafizetési garanciával. Kamagra Gel, Jelly 100mg-os hatóanyagban és 7 tasakot tartalmazó Ajanta hologrammal lezárt dobozban adjuk.

Kamagra potencianövelő zselé

Az Ajanta Pharma cég által gyártott Kamagra zselé a Kamagra termékcsalád egyik legfiatalabb tagja, a régebbi típusú első generációs Kamagra 100mg potencianövelő tabletta továbbfejlesztett változata. Fő hatóanyaga a több ponton megváltoztatott Sildenafil, mint a Viagra potencianövelő szernek. Kamagra gel kiválóan kezeli a férfiak merevedési zavarait és rekordidő alatt segíti hozzá alkalmazóit, hogy szexuális élet valóban örömteli legyen. Kamagra Jelly és gyakorlatilag az összes Kamagra termék a potenciazavarban nem küszködő férfiaknál is jelentős szexuális teljesítménynövekedést okoz, így felfogható egy esetleges szexuális tuning eszköznek is. Hozzászokás és egyéb negatív tényező nem alakulhat ki a szer abbahagyása után sem még hosszú távú napi szedése esetén sem. Így az egészséges férfiak körében már kedveltebb is, mint akinek potenciazavara van, mindkét változóra ideális pluszt ad. A zselés formátum miatt rekordidő alatt szívódik fel a szervezetben és nincs sok mellékhatása, ezen kívül olcsó is.

Kamagra zselé hamisítványok- Honnan tudjam melyik weboldal forgalmaz eredetit?

Kamagra zselé beszerezhető hivatalos online patikából, ahol potencianövelő szerek széles választéka várja a vásárlót, és diszkrét, biztonságos módon tud valódi gyógyszertárból származó termékeket megvásárolni. A hatalmas kereslete miatt elkezdték hamisítani a terméket, amely jobb esetben hatóanyag nélküli utánzat, rosszabb esetben, viszont az egészségre is káros hamis gyógyszer. Millió weboldal és apróhirdetésekben is hirdető egyéb utcai árusok is foglalkoznak Kamagra zselével, ami kizárólag a feketepiacokon árusított rossz minőségű kínai utánzat. Sokakban hangzik el a kérdés, hogy honnan rendelje meg akkor a potencianövelő szert, hogy olcsó is, illetve eredeti patikai forrásból legyen? A válasz nagyon kézenfekvő:

Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) felhívja figyelmét, hogy Kizárólag olyan weboldalról rendelje meg a terméket, amely rendelkezik céges adatokkal, székhellyel, cégjegyzékszámmal, illetve a gyógyszer forgalmazásához szükséges gyógyszer kereskedelmi- illetve gyógyszertári engedéllyel, ezen felül a nemzetközi élelmiszer és gyógyszer ellenőrzési testületek (FDA, CIPA, VIPPS) tanúsítványaival. Mindezt érvényes kiadási és lejárati dátummal, pecséttel, aláírással jól látható kinagyítható formájában az oldalon feltüntetve! Ha ezen engedélyek és hivatalos okiratok nincsenek, vagy nem jól láthatóak, nem nagyíthatóak ki, illetve egyéb kifogásolt dolgok vannak, akkor a weboldal a hivatalosan működő online gyógyszertárak vizuális mintájára készült illegálisan forgalmazó csalók webáruházai, amelyek kihasználják, hogy a fizetés után már nem tudnak velük konkrét kapcsolatba lépni, reklamálni, hiszen teljesen anonimek maradnak.

Online patikánk ezen céges adatai, illetve engedélyei a Kapcsolat menüpontban nézhető meg!
Ezektől az engedélyekkel nem rendelkező hamisítványokat forgalmazó feketepiaci magánszemélyektől semmiképpen se vásároljon, mert az egészsége kerülhet veszélybe a veszélyes gyógyszerutánzatoktól!

Kamagra zselé potencianövelő használata

Kamagra Jelly használata szájon át történik, és nem a péniszre kenegetve. Nagyon sok felhasználó a péniszére kenegetve próbálta felhasználni nem sok sikerrel, így ezért gondoltuk, hogy részletesen foglalkozunk Kamagra zselé használata kérdésével. A szexuális aktus előtt 15 perc már elég a hatás megindításához, de feltétlen szükséges a szexuális nemi inger.
A tasakot feltépve egy zselés anyagot találunk benne, aminek teljes egészét bevéve, és a szájban tartva kell fél percig tartani amiatt, hogy a nyálkahártyán keresztül gyorsabban és jobban felszívódjon a zselés hatóanyag, majd lenyelni.
A másik megoldás: Kamagra gel szert üdítőben feloldva meginni. Alkoholos termékekben nem javasolt a feloldása, mivel potencianövelő gyógyszerek és alkohol párosítása hatástalanságot eredményez ugyanúgy, mint az energiaitalok, és a koffein esetében is, mert meggátolja a sildenafil felszívódását és hatásmechanizmusának kifejtését. A tasak teljes tartalma kell a pozitív potencianövelő eredmény eléréséhez, tehát a 100mg, mivel ez egy adag. A tasakra rá is van írva, hogy : "single dose"-ami az jelenti, hogy egyetlen adag.
A potencianövelő zselé nem szedhető nitrát tartalmú szív és értágító gyógyszerekkel, illetve, aki máj, vese, vagy szívbeteg, illetve, akinek volt már szélütése, vagy szívinfarktusa!

Kamagra Jelly potencianövelő hatása

A gél hatása gyors és intenzív tartós erekciót tesz lehetővé általában kevés mellékhatással párosítva. Az erősebb és fokozottabb véráramlás elvén alapszik más potencianövelő szerekhez hasonlóan. A péniszbe áramló fokozottabb vérbőség teszi lehetővé a tartósabb merevedést, mely 4 órán át tart. Legintenzívebb hatása 45-60 perc múlva tapasztalható, de fontos tudni, hogy a hatáskifejtéshez szexuális stimulációra van szükség. Kamagra gel bevételétől számított 15-20 percen belül érezhető, mely felejthetetlen örömteli pillanatokkal ajándékozza meg a partnereket az intim együttlét során. Kamagra Jelly hatása késik zsírosabb ételek nagy mennyiségű fogyasztásával, így 30-40 perccel később következik be hatása.

A hatása az erekció növelésén kívül a két aktus közötti regenerációs idő lecsökkentése, tehát, amikor elélvez a férfi, akkor negyed annyi időnek sem kell eltelnie ahhoz, hogy újra készen álljon a szexre.

A harmadik említést érdemlő hatása a pénisz méretnének eseti megnövekedése a sildenafil szervezetben való aktivitásáig. A többszörösére fokozott véráramlás egy nagy vérbőséget alakít ki a péniszben, amikor megtörténik az erekció. Hatalmas mennyiségű vér áramlik be a hímvessző szivacsos szöveteibe, így az nagyobbra tágul, mint amikor csak a hagyományos mennyiségű vér lenne a péniszben a potencianövelő használata nélkül alapesetben. Ez a méretnövekedés inkább jobban érezhető a hímvessző vastagságára, mint hosszára, de ezen hatása szemmel látható a kellő szexuális inger következtében. A méretnövekedés csak azért eseti, mert a sildenafil hatóanyag távozása után a merevedéskor "csak" a szokásos mennyiségű vér tágítja a pénisz szivacsos barlangos szöveteit, mint általában, így az csak a szokásosnak mondható nagyságban "puffad fel".

Kamagra Jelly potencianövelő adagolása

Kamagra gel 1 tasakban 100 mg megváltoztatott Sildenafil hatóanyagot tartalmaz, ami egy nemi aktusra elegendő mennyiség. Az ennél kevesebb mennyiség már nem elegendő, mivel a zselé hatóanyagából nem tud annyi Sildenafil felszívódni, mint a tabletták esetében, viszont előnye, hogy sokkal gyorsabb. A tasakokon fel van tüntetve, hogy ’single dose’, azaz egyetlen adag. Napi rendszerességgel szedhető teljesítményfokozó szerek körében is megállja helyét; a 100 mg Kamagra gel bevétele 24 óránként ismételhető. Eredetileg ezért is lett 7 féle ízben csomagolva, és úgy hirdették, hogy minden napra más ízű zselé.
Ha jobban belegondolunk amúgy is megvalósíthatatlan lenne, hogy egy tasak felét (már ha tudjuk a folyékony anyagnak mennyi a fele) félretegyük, mivel az kifolyik, baktérium kerül bele, vagy éppen kiszárad.

Kamagra gel potencianövelő mellékhatásai

Kamagra Jelly mellékhatásai nem mindig jelentkeznek, általában a közepes mellékhatású potencianövelőkhöz tartozik. Amennyiben mégis tapasztalható mellékhatás, ez többnyire enyhe fejfájást, arcbőr kipirosodást, emésztési zavarokat, esetleg szédülést jelent.
A mellékhatásai megkülönböztethetőek aszerint, hogy mennyire súlyosak. A felhasználók többnyire nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, csupán a pozitív hatásról tesznek említést meg arról, milyen csodálatos élménnyel ajándékozta meg e potencianövelő.
Extrém esetekben mellékhatásaként vérnyomás ingadozás és erős fejfájás is előfordulhat, ami például a gépkocsivezetésnél okozhat nagyobb gondot. Minden szervezet másképp reagál a gyógyszerek, így Kamagra gel szedésére, ezért kell kitapasztalni, milyen hatással van a fogyasztóra.

Kamagra gel potencianövelő porciózása

Kamagra Jelly úgy lett csomagolva, hogy egy tasakba egy szexuális együttlétre elegendő mennyiség kerüljön. 100 mg Sildenafil hatóanyag van ’single dose’, azaz ’egyetlen adag’ feliratú tasakban. A tasak felbontása után Kamagra Jelly veszíthet erejéből, ezért porciózása nem javasolt. A higiénikus tárolási követelményeknek sem felel meg a kinyitott tasak, és esetleg baktériumok is megtelepedhetnek a nem steril bontott zselén . A fel nem használt Kamagra gel megsemmisítéséről környezetbarát módon gondoskodjon és az ökológiai előírásoknak megfelelően járjon el.

Kamagra Jelly potencianövelő fajtái

Kamagra zselé potencianövelő termékek megszületésénél a gyártó mérlegelte a további termékfejlesztést és kibocsátásának dátumai szerint hozta létre az úgynevezett ’Vol’-Volumeneket. Létezik Vol 1, Vol 2 Vol 3 és Vol 4 jelölésű Kamagra gel. A különböző ízesítésű potencianövelő szer csábító választási lehetőség, a gyors hatáskifejtés és színes íz világ csak fokozza az érdeklődést. A következő ízekben kapható Kamagra gel Magyarországon:

Vol 1: vanília, banán, ananász, eper, narancs, eredei gyümölcs, vajkaramella;
Vol 2: mentol, rózsa esszencia, mangó, citrom, cseresznye, csoki, dinnye;
Vol 3: lichi, guava, karamell, málna, kivi, füge, zöldalma;
Vol 4: méz, kóla, kókusz, őszbarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

 

 

 

 

 

 

Kamagra gel potencianövelő gyártója

Kamagra Oral Jelly gyártója az Ajanta Pharma globális gyógyszervállalat, melynek székhelye Mumbaiban van. Pár év alatt bebizonyította, hogy az erekciós problémákat hatékonyan gyógyítja, és az egészséges férfiaknak, akiknek nincs semmiféle potenciazavaruk, azoknak is jelentős szexuális teljesítményfokozó hatást tud biztosítani.
Kamagra gel kifejlesztésekor az Ajanta Pharma célja az volt, hogy létrehozzon egy olyan potencianövelő gyógyszert, amely hatásosságával segít a férfiak önbizalmának visszanyerésében, és a spontán szexet jobban támogatja, mint a tabletták lassabb felszívódása. Kamagra Jelly egy továbbfejlesztett változat, így sokkal gyorsabban hasznosul a szervezetben a hatóanyag, így előbb várható a hatása is. Az Ajanta Pharma nagy figyelmet fordított Kamagra gel külsejének megteremtésére és a gyógyszer adagolhatóságára is – 100 mg Sildenafil hatóanyagot tartalmazó zselésített potencianövelő szer, mely 28 ízben kapható már szerte az egész világon.

Kamagra zselé potencianövelő elnevezései

Kamagra Jelly potencianövelő gyógyszer több névváltozatban fordul elő magyar nyelvi szövegkörnyezetben is. Eredeti angol nevű márkaneve: Kamagra Oral Jelly (Kamagra szájon át szedhető zselé), mellyel magyar fordításban többnyire úgy találkozunk, mint Kamagra Zselé, Kamagra gel, zselés Kamagra, potencianövelő zselé vagy Kamagra Jelly. A megnevezések egyforma terméket takarnak, a fenti nevek alatt szereplő termékismertetők az Ajanta Kamagra termékcsalád új tagjának, Kamagra zselének írják le a tulajdonságait.

Kamagra gel potencianövelő kiszerelése

Kamagra geljól lezárt tasakokban kapható, amelyet műanyaghegesztővel zárnak hermetikusan el a külső levegőtől. Egy bontatlan doboz 7 különböző ízesítésű tasakot tartalmaz, amelyben egyenként egy alkalomra elegendő 100 mg-nyi Sildenafil hatóanyag van. Összesen 28 fajta ízben kapható Kamagra gel gyorsan megnyerte a férfiak tetszését, mivel nemcsak hatásos potencianövelő szer, hanem finom is. A gyártójának, az Ajanta Pharmának pontosan az volt a célja, hogy a fogyasztók számára esztétikailag is vonzóvá tegye termékét. A tasakos kiszerelés az adagolást is megkönnyíti, mivel egy adag, vagyis ’single dose’ egy alkalomra elegendő. Korábban egy dobozban 50 tasakot helyeztek el, mára a gyártó Ajanta Pharma cég belátta azonban, hogy sokkal praktikusabb, ha fogyasztók egy heti terméket vásárolnak meg, így született meg a ’One Week Pack’, azaz az ’egy hetes csomag’, amely mint említettük hét különféle ízesítésű tasakot tartalmaznak.

Kamagra zselé potencianövelő rendelés

Kamagra gel rendelés az internetes online gyógyszertarakban lehetséges, illetve egyéb engedélyekkel nem rendelkező weboldalakról, illetve magánszemélyektől, akik feketepiaci hamisítványokat próbálnak árusítani. HENT (Hamisítás Elleni Nemzetközi Testület) és cégünk is azt javasolja, hogy csak engedélyekkel rendelkező online gyógyszertárakból rendelje meg. Kamagra zselé rendelés biztos forrásból patikánkban is leadható a legolcsóbb európai árakkal 1-2 napos szállítással diszkréten több féle fizetési móddal.

Kamagra gel potencianövelő merevedési zavarban nem érintett férfiaknak is.

Kamagra Jelly merevedési zavarban nem érintett férfiaknak is ajánlható, mivel szedésével jelentősen növelhető a szexuális teljesítmény. Fiatal és idősebb férfiak egyaránt alkalmazzák a potencianövelő gyógyszert, hogy partnerüket elképesszék a kiemelkedő szexuális intenzitással és minőségesebbé tegyék az intim együttléteket. Kamagra Jelly egészséges férfiak számára is vonzó lehetőség, hisz a kevés mellékhatással rendelkező potencianövelő használatával „férfiasságuk” megerősítését érik el, amit a partnerek is elismerően vesznek tudomásul, mindezt nagyon olcsó árakon.

Kamagra Jelly alkalmazási területei

A potencianövelő szer része lett a hétvégi buliknak, ahol a gyors és dinamikus hatást várják a teljesítményfokozóktól. Immár az egészséges potenciazavar nélküli férfiak is bátran alkalmazzák, így kibővül a szer felhasználási területe. A legfontosabb felhasználási területe: a potenciazavarok gyógyításán felül a legénybúcsúk, swinger bulik, erotikus partyk, szüzesség elvesztése, önbizalomhiány kezelése, kis péniszméret eseti kompenzálása, stresszes életmód, új szexpartner miatti teljesítményfokozás, több szexpartner miatti teljesítmény megnövelése, vagy csak egyszerűen nagyobb szexuális teljesítmény elérése a partnernél.
Kamagra gel rendszeres fogyasztása nem okoz függőséget semmilyen formában. Fiatalok és idősek is bátran szedhetik. Az alkalmi és hosszú távú alkalmazása is javallott, amennyiben a fogyasztó egészségügyi állapota kielégítő.

Kamagra zselé potencianövelő veszélyei

Kamagra gel potencianövelő gyógyszertől többnyire a gyors hatását várják. A világon a leggyorsabban ható teljesítményfokozó szer, amelyet egyelőre egy gyógyszergyártónak sem sikerült felülmúlnia. Az Ajanta elérte a kifejlesztésével, hogy kevés mellékhatással rendelkező potencianövelő gyógyszer szülessen meg.
Kamagra Jelly biztonságos potencianövelő készítmény, amelynek szedésével javítható a párok szexuális kapcsolata. Viszont a veszélyei abban rejtőzhet, hogy nem szabad kombinálni nitrát tartalmú szívgyógyszerekkel, mert súlyos probléma léphet fel. Ezen felül egyéb veszélyforrás lehet, ha a potencianövelő használata közben, vagy közvetlen előtte alkoholt, drogot, koffeint, vagy energiatalt fogyaszt a felhasználó.

Nitrát-származékokat tartalmazó gyógyszerekkel együtt csak szigorú orvosi felügyelet alatt szedhető. A nitrát-monoxidot tartalmazó orvosságok legtöbbje szívgyógyszer és kihatással van a vérkeringésre. Nitrát-származékok és Kamagra gel együttes alkalmazása kockázatos, javasolt szakorvos véleményének a kikérése az alkalmazása előtt. Vízhajtókkal, béta blokkolókkal, és erős vérnyomás csökkentőkkel sem szabad alkalmazni.

Camagra Jelly potencianövelő tárolása

Camagra Jelly tárolásánál azok a szempontok fontosan, amelyek a többi gyógyszer tárolásánál is. A gyógyszer száraz, nedvességtől védett helyen tárolható, védve a gyermeki kíváncsiságtól. Az erős fényhatások mindenképpen kerülendők, az ajánlott tárolási hőmérséklet 15-30 ˚C. 0 fok alatt megfagy és elveszti hatásosságát, így télen vigyázni kell a szállítására.

Kamagra zselé fórum

Internetes fórumokon találkoznak törzsvásárlók és azok a személyek, akik megrendelését tervezik, de bizonytalanok a vásárlás helyét illetően. Kamagra zselé fórum weboldalon a fogyasztók kifejtik a potencianövelő szerrel kapcsolatos véleményüket és elmondják saját tapasztalataikat alkalmazásával kapcsolatban. A legtöbbször kiderült, hogy a potencianövelő szert fogyasztók más teljesítményfokozó szerek kipróbálása után jutnak el Kamagra zselé használatáig, melynek hatásával azonban maximálisan meg vannak elégedetve.
„…És mindig van nálam "Kamagra Oral Jelly" Ez ugyanúgy 100 mg hatóanyagú, de folyékony formában, hatás bevétel után 5-10 perc! (ha nem lehet a fél- egy órát kivárni)”

Forrás: kamagraforum.hu

15