Postakereső

Nem tudja saját címére kérni a küldeményt, mert egy háztartásban él valakivel?

Erre is van megoldásunk! Postán maradó küldeményeinket nem viszik ki Önhöz a címére, hanem egy előre megadott számú, vagy című postára érkezik be, arról senki sem kap értesítőt, hanem a megrendeléstől számított 1-2 napon belül Önnek kell bemennie a küldeményéért, és a postahivatalban az utánvételi összeget kifizetve átveheti csomagját!

Nem a saját településére akarja kérni a postán maradó megrendelését, vagy nem tudja pontosan a posta számát, címét, vagy nyitvatartását?

Ez sem probléma, mi segítünk Önnek a postakereső szolgáltatásunkkal, amely természetesen ingyen van, és egész Magyarország területén tud keresni postákat. A postakereső szolgáltatásunkkal csak meg kell adni a településének a nevét és irányítószámát, és mi egy térképen jelöljük Önnek a legközelebb eső postahivatalokat, azoknak pontos címét és számát, illetve nyitvatartását. A postakeresővel nem csak az Ön településén kereshet postákat, hanem a szomszédos régiókban is, ha más városba kérné a küldeményt, ahol senki sem ismeri Önt.

Adja meg a címét és keresse meg a hozzá legközelebb található postákat:

Irányítószám: Város: Utca, házszám:  
8