Ingyenes termékminta

Az ingyenes termékminta rendelésnél az igényelt terméket profit nélkül teljesen ingyen adjuk, viszont a csomagolási, postai, utánvételes, alkalmazott és egyéb járulékos költségeinket az igénylőnek kell megfizetnie, amely mindennel együtt, bármely potencianövelő, vagy korai magömlés késleltető tabletta esetén összesen 2600 Ft-ba kerül, amit a megrendelőnek postai utánvétellel kell megfizetnie.

Ha jobban belegondol, akkor rájön, hogy ha naponta van csak 100 ingyenes termékminta igénylő, és annak a 2600 Ft-os költségét is mi állnánk, akkor napi 260 000 Ft-os kiadásunk lenne csak az egyéb költségekkel, és akkor a kiküldött tabletta ára még benne sincs ebben, ami szintén kiadási költségként terhelné cégünket.

Kizárólag potencianövelő és korai magömlés késleltetők esetében adunk ingyenes termékmintát, mert ott azonnal látszódik a hatás, nem úgy, mint például a fogyasztószereknél, amelynél el kell telnie több hétnek, hogy az eredmény kézzel fogható legyen.

Az ingyenes termékminta egyszer vehető igénybe 2600Ft-ért, ami egy féle termékre vonatkozik, tehát több féle nem igényelhető, és egy komplett rendeléssel nem összevonható.

Az ingyenes termékmintát az újonnan jött érdeklődőink részére ajánljuk, akik még nem vásároltak online gyógyszertárban. Ezzel a termékmintával viszont meg tudják nézni, hogy érdemes e tőlünk vásárolni, és valóban eredeti gyógyszertári terméket kapnak e. Biztosan sokat hallottak már a médiában is hangoztatott felhívásokra, hogy nagyon sok illegális gyógyszerkereskedő van a feketepiacon, amelyek nagy része az interneten próbálja értékesíteni kecsegtető árakon a hamis gyógyszereit.

Az ingyenes termékminta szolgáltatásunkkal így Ön is megismeri cégünk termékeit, elégedett lesz vele, és csatlakozik a 2001-óta működő Mozaik-Admin KFT. visszatérő vásárlói köréhez, amely adatbázisunk szerint már több mint 587 000 megrendelő.

Az ingyenes termékminta megrendelés feltételei:

 • Önnek kell kifizetnie a 2600 Ft-os utánvételi költséget
 • Ön elmúlt már 18 éves
 • Ön nem szenved szív, vese, máj, tüdőbetegségben
 • Ön nem használ alapesetben nitrát tartalmú, vagy értágító, erős vérnyomás csökkentő, vízhajtó gyógyszereket
 • Ön nem igényelhet egy komplett rendelésével együtt ingyenes termékmintát
 • Ön csak egyszer igényelhet ingyenes termékmintát
 • Ön csak egyetlen féle és egyetlen darab ingyenes termékmintát igényelhet
 • Ön beleegyezik abba, hogy IP címét és adatait adatbázisunkban eltároljuk, így, ha valaki vissza akar-e élni szolgáltatással azt kitiltsuk
 • INGYENES TERMÉKMINTA IGÉNYLÉS

  Válassza ki, miből szeretne ingyenesen termékmintát kapni
  Termék:
  Személyes adatok
  Vezetéknév:
  Keresztnév:
  E-mail cím:
  Telefonszám:
  Irányítószám:
  Város:
  Utca, házszám:
   
  Termék kézbesítésének formája:
  Posta kereső
  Adjon meg egy tetszőleges címét és keresse meg a hozzá legközelebb található postákat. A posta kiválasztásához kattintson a térképen megjelenő ikonok egyikére.
  Irányítószám: Város: Utca, házszám:  
  Kiválasztott posta
  Még nincs kiválasztva
2