Genesis Sibutramine 20mg eladó, sibutramine genesis olcsón

Genesis Sibutramine 20mg eladó, sibutramine genesis olcsónA Genesis Sibutramine 20mg egy nagyobb kiszerelésű sibutramine alapanyagú fogyasztó gyógyszer, amely régebben Reductil néven vált világhírűvé. A fogyasztószer 100 szemes kiszerelésben kapható bontatlan hologramos dobozban.
KiszerelésDarabárÁrVásárlás
100 db165 Ft16.500 Ft 
200 db150 Ft29.990 Ft 
300 db149 Ft44.700 Ft 

Genesis Sibutramine 20mg

genesis sibutramine eladó, sibutramine genesis rendelés olcsónA Genesis gyógyszergyár által gyártott és forgalmazott Genesis Sibutramine 20mg tablettáknak vannak előnyei és hátrányai is. Az előnye az, hogy a többi Sibutramine hatóanyagú gyógyszerhez képest olcsóbb az ára, viszont nagy hátránya az, hogy 100 tablettás kiszerelésben van, így ennél kevesebb nem rendelhető. 

Aki hosszabb kúrákat tervez a Genesis Sibutramine -al annak igen jó választás lehet e fogyasztószer.

A termék ömlesztett kiszerelésben van bontatlan lecelofánozott dobozban, amit a Genesis gyógyszergyár hologramjával van ellátva.

A Reductil eladó termékeink közül még egy jó választási lehetőség a Slimex 15mg, amely 10 szem tartalmaz egy blisztert.

Genesis Sibutramine hatása

A fogyasztószer hatásmechanizmusa úgy valósul meg, hogy a Sibutramine hatóanyag a felszívódást követően a központi idegrendszerre és az éhségközpontra fejti ki előnyös tulajdonságait. Valójában azt csinálja a hatóanyag, hogy a szervezetben kémiailag csökkenti az étvágyat, és egy folyamatos telítettségérzetet biztosít.

Ha odafigyelünk a testünk reakciójára akkor észre fogjuk venni, hogy a gyomrunk korog, de enni valamilyen oknál fogva mégsem szeretnénk, mert nincs étvágyunk. Ezzel végrehajtotta a Genesis Sibutramine fogyasztószer a neki szánt feladatot, így ha nem eszünk kényszerből, akkor minden bizonnyal fogyni is fogunk.

Genesis Sibutramine használata, adagolása

A Genesis Sibutramine használata nagyon egyszerű. Általában testsúly szerint szokták meghatározni a pontos adagolását, viszont általánosságban elmondhatjuk a következőket:

80kg alatt napi egy tabletta.

80kg felett napi két tabletta.

A genesis Sibutramine bevételét próbáljuk délelőttre időzíteni, mert akkor jobban kifejti egész napos hatását a gyógyszer, így többet profitálhatunk belőle, mintha délután vennénk be. A tabletta bevétele történjen étkezés előtt minimum 2-3 dl vízzel.

Genesis Sibutramine kúra

genesis sibutramine rendelés eladó olcsónSokan össze vissza szedik a gyógyszereket, amelyek ahhoz vezetnek, hogy a szervezet másképp, vagy sokkal kisebb arányban reagál a hatóanyagra. Vannak akik megszakítás nélkül hónapokig, vagy évekig alkalmazzák a fogyasztószert és csodálkoznak, hogy nincs semmi hatása. A gyógyszert az adagolásnak megfelelően kell alkalmazni, amelyet fentebb ki is fejtettünk, viszont nem mindegy, hogy a kúra milyen hosszan tart. 

A rövidebb 4-5 hetes kúrák nem fognak nagy eredményhez vezetni, mivel, amire a gyógyszer elkezdi kifejteni hatásmechanizmusát, addigra a felhasználó abba is hagyja a szedését, illetve ami gyorsan lement az vissza is fog jönni. Ha lassabban szabadulunk meg zsírtól, akkor nem lesz nagy testsúly ingadozás és sokkal kevésbé várható a plusz súly visszatérése. A túl hosszú kúrák viszont azért nem jó, mert egy idő után a gyógyszer hatóanyaga a szervezetben alapvetővé válik, így nem fog semmilyen reakciót kiváltani, tehát megszokja a testünk és nem lesz hatása, ráadásul még költségünk is van vele.

Az ideális sibutramine genesis kúra (illetve ez vonatkozik az összes ezen hatóanyagot tartalmazó készítményre) az az, hogy ha minimum 8 hétig, és maximum 3-4 hónapig alkalmazzuk a gyógyszert. Ennél hosszabb kúrát ne iktassunk be. Ha nem fogytunk annyit amennyit kellett volna, vagy kitűztünk célnak, akkor tartsunk egy 3-4 hét szünetet és akkor újra a receptorok intenzívebben fognak reagálni a gyógyszer hatóanyagára, mint ha egyfolytában szednénk.

294