Generikus Levitra Vardenafil potencianövelő

Generikus Levitra Vardenafil potencianövelőAz olcsóbb Generikus Levitra potencianövelő hatóanyaga ugyanúgy Vardenafil, mint a Bayer Brand márkájú potencianövelőnek. Tökéletes megoldást nyújt mindazok számára, akik merevedési zavarral küzdenek, de olyan férfiak is előszeretettel használhatják, akiknek semmilyen potenciagondjuk sincs, csupán többet szeretnének teljesíteni az ágyban. Kevesebb mellékhatásokkal rendelkezik, mint a Sildenafil készítmények. Online gyógyszertárunkban 1-2 napos diszkrét szállítással olcsó árakon megrendelheti:
KiszerelésDarabárÁrVásárlás
2 db1.495 Ft2.990 Ft 
1 doboz - 4 db1.363 Ft5.450 Ft 
10 db1.389 Ft13.890 Ft 
20 db1.245 Ft24.890 Ft 
30 db1.063 Ft31.900 Ft 

 

Generikus Levitra – Vardenafil 20mg tabletta

generikus levitra, vardenafil 20mgGenerikus Levitra eladó 1050Ft/db áron diszkrét 1 napos szállítással. Generikus Levitra, Levitra generic hatóanyaga Vardenafil 20mg. Generikus Levitra márkaneve Vardenafil 20mg 10szemes kiszerelésben, de kérhető 2, illetve 4 tabletta is belőle.

E készítmények egyik nagy előnye, hogy olcsóbbak, mint az eredeti Bayer termék és nem csak a merevedési zavarban használható. Azon felül, hogy intenzív hatással gyógyítja az impotencia, és bármely típusú merevedési zavart, attól mára már szinte ugyanannyian használják e Vardenafil hatóanyagú tablettát azok a férfiak, akiknek semmiféle potenciagondjuk sincs, csupán az ágyban többet szeretnének teljesíteni szexpartnerüknek. A legtöbb gyógyszer forgalmazási és gyógyszerfejlesztési cég stratégiája sarkkövének tekinthetőek a potencianövelő készítmények, melyek között az élvonalban szerepelnek a Vardenafil termékek. Vardenafil hatóanyaggal rengeteg gyógyszergyár piacra dobta saját potencianövelőjüket, hogy szélesítsék a palettát, mely a legkorszerűbb szexuális teljesítményfokozókat tartalmazza. A Generic Levitra kítűnő választás lehet azoknak, akik a Vardenafil hatóanyagot szeretik, de nem szeretnék megfizetni a Bayer Levitra magasabb árát.

Generikus Levitra használata

A gyógyszer használata hasonló a Bayer Levitra felhasználási módozataihoz. A tablettás kiszerelés 2-3dl folyadékkal könnyen lenyelhető, mivel egészen kicsi pirula. A folyadék semmiképpen se legyen kávé, tea, alkohol, energiaital. A hatóanyagok felszívódása 15-30 percet vesz igénybe attól függően, hogy a neves Vardenafil potencianövelőnek a szilárd vagy zselésített formáját használják teljesítményfokozásra. E potencianövelő alkalmazása szájon át történik, mint a legtöbb potencianövelő gyógyszer esetében. A gyors felszívódásra képes készítmény szedési útmutatójában kiemelten szerepel, hogy naponta 20mg használata lehetséges maximum. A potencianövelő tabletta úgy lett megalkotva, hogy egy dózis elegendő legyen a megfelelő nemi aktivitáshoz, de az ne okozzon jelentősebb mellékhatásokat a Vardenafil hatóanyag esetében.

Generikus Levitra hatása

Generic Levitra hatása egy erős erekció, melynek hossza 4-6 óra általában. A potencianövelő tabletta hatáskifejtése pár perccel később történik meg, mint Generikus Levitra zselé esetében, melyre jellemző a hatóerő gyors kifejtődése. A fogyasztók többsége előnyben részesíti a zselésített kiszerelést a hagyományos pirulákkal szemben. Generikus Levitra hatása a vérbőség növelése által jön létre, amikor a péniszbe áramló vér mennyisége jelentősen megnövekszik. Ezzel tartós és gyors erekció váltható ki. Generikus Levitra hatása kizárólag szexuális ingerlés által válik valóra, anélkül nem érezhető a hatása. A Vardenafil hatóanyag felszívódását jelentősen csökkenti, vagy meggátolja az alkohol, a koffein, a taurin (energiaital), grape fruit lé.

Generikus Levitra mellékhatásai

generikus Levitra, Levitra generic 20mgGenerikus Levitra mellékhatásai sokkal barátságosabbak, mint a korábbról ismert potencianövelő gyógyszereké. A gyártók tudatosan törekedtek a mellékhatási tünetek csökkentése, e potencianövelő termékeknek ez az egyik legnagyobb előnye. A Bayer készítménynek is hasonló hatása van, így mellékhatásaiban elismert potencianövelő gyógyszerről beszélhetünk. Generikus Levitra, pl. az ismert Vardenafil potencianövelő alkalmazásánál leggyakrabban fejfájás, orr bedugulása, szájszárazság, mellkas kipirosodása, orrfolyás tapasztalható. Jellemző, hogy a tünetek egy idő után maguktól is megszűnhetnek. Általánosságban azért elmondható, hogy ezen mellékhatások a túl nagy adagban használt termékek esetében várhatóak.

Generikus Levitra felszívódása

A felszívódása általában 15-30 perc alatt megtörténik.. Valif Oral Jelly esetében a leggyorsabb a felszívódása, ami betudható a gyártó speciális fejlesztési technológiájának is. A felszívódást egyértelműen befolyásolja az alkohol, koffein, és a taurin. A felszívódás és hatás ideje elhúzódhat nagy mennyiségű zsírosabb étel elfogyasztásakor, ilyenkor, akár 20 perccel is várathat magára a Vardenafil hatóanyagú potencianövelő gyógyszer.

Generikus Levitra adagolása

Az adagolása a betegtájékoztatóban részletesen fel van tüntetve. Online patikánk célja, hogy a fogyasztó pontosan elsajátítsa e potencianövelő készítmények alkalmazási feltételeit, melyek lehetővé teszik a termékek biztonságos használatát akár hosszabb távon is. Általában napi egy tabletta vagy tasaknyi zselé bevétele engedélyezett, ami 20mg hatóanyagot jelent. Használata közben tilos nitrát tartalmú készítményeket szedni, amelyek a mellkasi fájdalmak enyhítésére fejlesztettek ki, ezek a nitrát tartalmú gyógyszerek.

Generic Levitra árak

Generikus Levitra tabletta vagy zselé árak függenek attól, hogy a fogyasztó, hol vásárol. A generikus készítmények kizárólag internetes gyógyszertárakon vény nélkül keresztül szerezhetők be, mivel hazánkban nem törzskönyvezett termékről van szó, és az adott országban recept nélkül kiadható gyógyszer. A magyar fogyasztók számára online patikánk nyújtja a legkedvezőbb feltételeket, aminek köszönhetően a Vardenafil hatóanyag extra alacsony áron rendelhető meg! Lépcsőzetesen kialakított árainakt az oldal tetején találják meg.

Generikus Levitra kiszerelések

Vardenafil generikus Levitra genericEzen potencianövelő termékek kiszerelése különbözik a Bayer Levitra csomagolásától. A megszokott kettő vagy négy tablettás kiszerelés helyett generikus Levitra esetében 10 tabletta van egy bliszterben.

De online patikánk kevesebbet is elküld Önnek, viszont ebben az esetben nem bontatlan csomagolásban, hiszen meg kell bontanunk a Vardenafil tartalmú levelet (blisztert).

Ez esetben vagy elvágjuk a blisztert, vagy a tablettákat vákumzáró csomagolásban küldjük el, így nem sérül a tabletta.

Generic Levitra rendelés

A potencianövelő természetesen vény nélkül megrendelhető online patikánkban, ahol tetszőleges kiszerelésben vásárolhatja meg a népszerű Vardenafil készítmények valamelyikét. Az ismert Vardenafil, vagy Valif márkájú potencianövelő zselésített formával is elérhető immár a fogyasztók számára.

Cégünk a lehető legjobb minőségben kínálja eladásra potencianövelő gyógyszereit 1-2 napos diszkrét házhozszállítással. Nálunk biztosan eredeti terméket kap, hiszen online gyógyszerforgalmazási engedélyünk van rá, amit a Kapcsolat menüpontban meg tud nézni.

Generikus hamisítványok

Ezen generikum készítmények sokszínűsége az egyik ok, amiért könnyen elterjedhettek hamis termékek a gyógyszerpiacon. A termékek iránti kereslet a gyógyszerüzérek leleményességét hívta életre, mivel gyorsan kiderült, hogy Generikus Levitra tablettának és zselének hosszú távon nagy jövő jósolható a potencianövelés területén. Online patikánk kéri a vásárlókat, hogy termékrendelés előtt tájékozódjanak az adott gyógyszerkereskedés hitelességét illetően! Csak és kizárólag ellenőrzött terméket vigyenek haza! Ez azt jelenti, hogy csakis attól rendeljenek, akiknek megvannak a szükséges gyógyszer forgalmazási engedélyei! Cégünk adatait és engedélyeit a Kapcsolat menüpontban találja meg.

Generic Levitra tárolása

Generikus levitra 20mg vardenafilA potencianövelő gyógyszer, melynek tárolására az általános gyógyszertárolási feltételek vonatkoznak. Nedvességtől védett, száraz helyen tartandó készítményről van szó, melynek felhasználhatóságára is oda kell figyelni. A szavatossági dátum kötelezően fel van tüntetve a dobozon, ami iránymutató a fogyasztók számára a termék eredetiségét illetően is.

Vardenafil jellemzői

Vardenafil jellemzője a hatékonyság, mellyel sikeresen leküzdhető a merevedési zavar. A Bayer Levitrával szemben generikus Levitra készítmények jóval olcsóbbak, mivel az előállítási költségeik nem tartalmazzák a reklámkiadásokat. Jellemző, hogy generikus Levitra hatóanya többnyire módosított formában kerül piacra, sokkal elfogadhatóbb mellékhatásokkal! További előnye, hogy nem jelent akkora mellékhatási tényezőket, mint a sildenafil tartalmú készítmények.

252